A Novell bejelentette az Open Enterprise Server legújabb változatát

|

A Novell bejelentette vegyes forráskódú vállalati megoldásának legújabb verzióját, az Open Enterprise Server 2-t, amelyhez szoftverpartneri, kedvezményes képzési, valamint műszaki támogatást is nyújt annak érdekében, hogy ügyfelei még hatékonyabban használhassák ki a termék előnyeit.

A Novell a biztonságimásolat-készítő megoldásokat szállító CA, Commvault, Symantec és Syncsort vállalatokkal, valamint a McAfee, Symantec és Trend Micro vírusvédelmi szállítókkal együtt tervezi a Novell Open Enterprise Server 2 támogatását, amely várhatóan 2007-ben kerül forgalomba. Az Open Enterprise Server következő verziója virtualizációs, tároló- és fájlkezelési fejlesztéseket tartalmaz, lezárja a SUSE Linux Enterprise munkacsoport-szolgáltatásokra való átállási folyamatot, és segítséget nyújt a NetWare-t használó ügyfeleknek beruházásaik fenntartásában. A Novell legfejlettebb hálózati és irodai szoftverek integrálásával készült megoldása, a Novell Open Workgroup Suite Magyarországon 2007. január 26-ig rendkívüli kedvezménnyel érhető el. A Novell Magyarország a kedvező árakat maximum 100 felhasználónyi licenc vásárlása esetén biztosítja. Azok az ügyfelek, akik a most futó akcióban vásárolják meg az Open Workgroup Suite-ot, a Novell Open Enterprise Server következő verzióját, a Novell Open Enterprise Server 2-t is megkapják a termék bejelentése után. A Novell Open Enterprise Server jelenlegi verziója fejlett munkacsoport- és hálózati szolgáltatásokat kínál a vegyes forráskódú környezetekben és a 2006 VARBusiness Annual Report Card éves összegző jelentés rangsorában megszerezte a kiszolgáló operációs rendszerek kategória vezető helyét. A legfrissebb verzió lezárja a Linux platformon futó munkacsoport-szolgáltatásokra való átállás folyamatát. Az Open Enterprise Server 2 leegyszerűsíti a szolgáltatások Linux rendszerre való átvitelét, és lehetővé teszi, hogy a hagyományos NetWare munkacsoport-szolgáltatások hatékonyabban fussanak a Linux rendszeren és a NetWare vagy Windows platformokon. Emellett a SUSE Linux Enterprise virtualizációs képességeinek segítségével kiterjesztett hardvertámogatást biztosít a hagyományos NetWare alkalmazások számára. A Microsofttal nemrégiben aláírt megállapodás értelmében az Open Enterprise Server 2 továbbfejlesztett együttműködést kínál a Windows rendszerekhez, a Novell ZENworks Virtual Machine Management pedig az Open Enterprise Server virtualizált környezeteinek felügyeletét biztosítja majd. A 2007. március 31. előtt vásárolt vagy korábbi verzióról frissített Novell Open Enterprise Server termékek felhasználói ingyenesen letölthetik a Novell 5 napos, „Integrating Novell Open Enterprise Server for Linux” (A Novell Open Enterprise Server integrálása Linux rendszerekre) képzéséhez tartozó oktatóanyagot. A tanfolyam oktató által vezetett verzióját választó ügyfelek kedvezményben részesülnek. Emellett azok, akik szoftverkövetéssel rendelkeznek 90 napos ingyenes telepítési segítséget vehetnek igénybe. A feltételeknek megfelelő partnerek szintén részt vehetnek az akcióban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.