A SUSE nagy rendelkezésre állást biztosít már az SAP HANA platformhoz is

|

A SUSE az elsők között kínál nyílt forráskódú, nagy rendelkezésre állást biztosító képességeket az SAP HANA platformhoz.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE magas rendelkezésre állást biztosító megoldásai (HA) mostantól az SAP HANA platformon is elérhetők a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications (https://www.suse.com/products/sles-for-sap/) terméken keresztül, amely az SAP HANA (https://www.suse.com/promo/sap-hana.html) futtatásához ajánlott és támogatott operációs rendszer. A SUSE az elsők között biztosít nyílt forráskódú, nagy rendelkezésre állási képességeket az SAP HANA platformhoz, amelyek segítségével az ügyfelek csökkenthetik költségeiket, mivel a meglévő SUSE-infrastruktúrát felhasználva alakíthatnak ki nagy rendelkezésre állású, SAP HANA-alapú megoldásokat. Ez a legújabb mérföldkő a SUSE és az SAP másfél évtizedes együttműködésében. „A 24 órában működő, mindig elérhető vállalatok célja, hogy 100 százalékosan biztosítsák a szolgáltatásaik rendelkezésre állását. Mivel a leállások nem küszöbölhetők ki teljes mértékben, fontos, hogy a vállalatok a leállások elhárítása helyett a proaktív tervezésre, a megfelelő folyamatok végrehajtására és a megelőzésre is hangsúlyt fektessenek” – fogalmazott egy tanulmányában Stephanie Balaouras, a Forrester Research biztonsággal és kockázatokkal foglalkozó csoportjának kutatási igazgatója és alelnöke. (1) A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications magában foglalja a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension (https://www.suse.com/products/highavailability/) összetevőit is, amely a legteljesebb nyílt forráskódú fürtözött megoldás. A termék segítséget nyújt a vállalatok számára a kulcsfontosságú, x86-alapú kiszolgálókon futó informatikai szolgáltatások megvédésében. A SUSE Linux Enterprise for SAP Applications új összetevői, köztük az erőforrás-kezelő ügynökprogramok (https://www.suse.com/products/highavailability/features/#Resource_Agents) segítik az ügyfeleket az SAP HANA rendszerreplikációjának automatizálásában, amely az SAP HANA előzetes memóriabetöltési képességeit kihasználva a korábbiaknál is nagyobb rendelkezésre állást biztosít az adatbázis számára. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications előfizetései mostantól ezeket a nagy rendelkezésre állást biztosító képességeket is tartalmazzák, plusz díjak nélkül. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications szoftverrel kapcsolatos további részletekért látogasson el a www.suse.com/products/sles-for-sap weboldalra. (1) (Building The Always-On, Always- Available Enterprise, Forrester Research, Inc., 2014. június)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.