A Unit4 a világ vezető üzleti szoftverszállítói között a szolgáltató iparágban a TEC adatai szerint

|

• A TEC Tanúsítási Jelentése részletes elemzést nyújt a piacvezető szoftvermegoldásokról • A Unit4 Business World a szolgáltató iparág több funkcionális területének tekintetében is az átlagos ERP megoldások fölött áll • A Unit4 Financials a pénzügyi és számviteli alkalmazások piaci átlaga fölött teljesített

A Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője bejelentette, hogy a Technology Evaluation Centers (TEC) 2015-ös Tanúsítási Jelentése szerint a Unit4 megoldásai az iparági átlag fölött teljesítettek. A jelentés a vezető szoftvermegoldásokat vette górcső alá, beleértve a szolgáltató szektor számára kínált ERP rendszereket és a best-in-class pénzügyi megoldáscsomagokat – a Unit4-t mindkét kategóriában a vezetők közé sorolta az elemző cég. A TEC jelentése szerint: “…a [Unit4 Business World] megoldás több tekintetben is fölülmúlja a szolgáltató szektor számára fejlesztett átlagos ERP rendszereket olyan funkcionális területeken, mint az erőforrás tervezés és -ütemezés; az idő- és költségmenedzsment; a költségvetés készítés, költségelemzés, számlázás és olyan back-office funkciók, mint a pénzügy, a HR menedzsment és a beszerzés menedzsment.” “[A Unit4 Financials] leginkább figyelemreméltó jellemzői a páratlan rugalmasság, a felhasználóbarát kezelőfelület és a változás-fókuszú kialakítás, amelyek fontos előnyt jelentenek szinte bármely, dinamikusan változó környezetben működő vállalat számára. A következetesen felépített változáskövető képesség jelentős versenyelőnyt biztosít a Unit4 teljes termékkínálatának.” A Unit4 a múlt hónapban jelentette be a Unit4 Business World (korábbi nevén Agresso) és a Unit4 Financials (korábbi nevén Coda Financials) legújabb verzióját, amelyek az új Unit4 People Platform egyedülálló technológiai alapjaira épülnek. A Unit4 ERP megoldása a piacon elérhető egyetlen olyan rendszer, amely már alapjaiban az embercentrikus iparágak igényei szerint lett kialakítva. Segítséget nyújt a felhasználóknak az üzleti folyamatok hatékonyabb menedzselésében, automatizálva az alacsony hozzáadott értéket képviselő, ismétlődő feladatokat. A Unit4 best-in-class pénzügyi rendszere, a Unit4 Financials, a hatékony munkavégzés új szintjét kínálja és extenzív adatrögzítési funkcióinak, valamint in-memory elemzési képességeinek köszönhetően páratlan rálátást biztosít a pénzügyi részlegek számára. A [b]Unit4 Coda Hungary Kft[/b]. által Magyarországon is forgalmazott Unit4 Financials megoldás legújabb verziója a teljes körű lokalizációt követően a harmadik negyedévben lesz elérhető a hazai piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.