A UNIT4 CODA az IBM „Év Üzleti Partnere” díjában részesült

|

A UNIT4 CODA Hungary Kft., a globális UNIT4 szoftvervállalat hazai leányvállalata, elnyerte az IBM Magyarország „Év Üzleti Partnere” kitüntető díját, amelyet Pinke Szilárd, a UNIT4 CODA üzleti szolgáltatásokért felelős vezetője vett át.

A több mint tíz éves múlttal rendelkező rangos elismerést a cég az első sikeres hazai IBM Cognos Mobile implementációért kapta, amely mobil perifériákon elérhető interaktív mobil dashboard formájában támogatja a felsővezetői üzleti döntéshozatalt. A díjat az IBM Business Partner Kick-Off rendezvénye során adta át Veres Zsolt, az IBM vezérigazgatója és Izbéki Csaba, partnerkapcsolati igazgató. „Nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amelyet egy valóban innovatív és jövőbe mutató megoldás első hazai bevezetésének köszönhetünk. A mobil technológia az okos perifériák megjelenésével ma már egyre fontosabb eszköze az üzleti információ-áramlásnak, és ez fontos távlatokat nyit meg a szoftveres megoldások terén is. Így az IBM mobil üzleti intelligencia megoldásai kapcsán nagy várakozással tekintünk a jövő felé” – mondta Pinke Szilárd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.