A UNIT4 Globális Partnerszervezetet épít

|

• A UNIT4 jelentős invesztíciókat hajt végre partnerhálózatának bővítése és fejlesztése érdekében • Anwen Robinsont nevezték ki a Globális Partnerszervezet élére • Helen Sutton lett a UNIT4 ügyvezetője az Egyesült Királyságban és Írországban

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 bejelentette, hogy kibővíti globális partnerhálózatát, amely kulcsfontosságú szerepet tölt be a vállalat növekedési stratégiájában. 2015 január elsejétől a UNIT4 egyesült királysági és írországi irodájának két vezetőségi tagja új pozíciót tölt be a vállalaton belül. Anwen Robinson, a UNIT4 egyesült királysági és írországi irodájának jelenlegi ügyvezetője globális szintre bővíti tevékenységét senior igazgatóként, feladata az újonnan alkotott Globális Partnerszervezet irányítása lesz. Az igazgatói székben helyét Helen Sutton, a UNIT4 Egyesült Királyság és Írország jelenlegi kereskedelmi és marketing igazgatója veszi át. A partnerszervezet kiépítése érdekében Anwen és csapata egy regionális menedzsment csapatokból álló hálózatot hoz létre, szoros együttműködésre lépve az egyes UNIT4 leányvállalatokkal világszerte. Ezek a csapatok kooperáción alapuló üzleti környezetet biztosítanak a UNIT4 termékeinek; partnereikkel együttműködve továbbfejlesztett és kibővített UNIT4 megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítanak az ügyfeleknek a különféle régiókban és iparágakban. Anwen 1999-ben csatlakozott a UNIT4-hoz, munkája eredményeképp az Egyesült Királyságban és Írországban a UNIT4 az üzleti és állami szektor egyik legnagyobb szállítójává, a helyi iroda pedig a UNIT4 egyik legsikeresebb és legdinamikusabban növekvő leányvállalatává vált. A sikerhez vezető út legfontosabb kulcsa az új értékesítési csatornák és főként a stratégiai partnerségek voltak. A partnerek iránti elkötelezettség és kapcsolatépítés olyan tényezők, amelyek a UNIT4 globális szintű növekedési stratégiájának szempontjából is alapvető jelentőséggel bírnak. Paul Vogel, a UNIT4 globális értékesítésért felelős ügyvezető alelnöke szerint: „Anwen kinevezése fontos mérföldkő a stratégiánk megvalósításához vezető úton és jelentősen növeli majd globális partnerhálózatunk szerepét. Természetesen méltó utódjának kiválasztása is kritikus fontosságú volt számunkra. Az Egyesült Királyságban és Írországban több mint 1200 ügyféllel rendelkezünk, értékesítési mutatóink átlagon felüliek, így ez a régió kulcsfontosságú szereppel bír jövőbeli invesztícióink és növekedésünk szempontjából. Az új ügyvezető, Helen Sutton személyében egyesül mindaz a szaktudás, szakmai tapasztalat és hozzáállás, amely sikeresen képviseli az Egyesült Királyság és Írország piacával kapcsolatos ambícióinkat.” Helen sokéves szoftverpiaci tapasztalattal 2014 elején érkezett a UNIT4-hoz. Korábban 12 évet töltött az SAP alkalmazásában, ahol számos globális account director pozíció után az SAP Egyesült Királyság-beli és írországi stratégiai ügyfeleiért felelős vezetője lett 2012-ben, ily módon a helyi piac mintegy egyharmadát menedzselve. A januárig hátralévő időszakban Anwen és Helen szorosan együttműködve végzik munkájukat a zökkenőmentes átmenet és a régió ügyfeleinek zavartalan kiszolgálása érdekében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.