Cloud-alapú együttműködésre lépett a UNIT4 és az Amazon.com

|

• Az Amazon AWS cloud platformja rugalmas felhő alapú szolgáltatás-bővítési lehetőséget kínál a UNIT4 számára, első sorban Észak-Amerikában • A UNIT4 további invesztíciókat hajt végre saját cloud platformja fejlesztésére terén • A UNIT4 stratégiája támogatja a regionális törvényi megfelelést

A cloud fókuszú, globális üzleti szoftver szállító UNIT4 együttműködési megállapodást írt alá az Amazon.com-mal, amelynek értelmében az Amazon Web Services (AWS) cloud platform segítségével a UNIT4 vállalatcsoport újabb régiókkal bővítheti cloud szolgáltatásainak helyszíneit. Az együttműködés kezdeti súlypontja az észak-amerikai térségre helyeződik, ahol az AWS platform eleget tesz az észak-amerikai vállalatok adat-biztonsági követelményeinek. A megállapodás keretében a UNIT4 az Amazon Technológiai és Tanácsadási partnere lett: tanácsadói és technikai támogatási rendszert épít ki a rugalmas, skálázható, on-demand AWS cloud platform bevezetéséhez kapcsolódóan az ügyfelek számára. A UNIT4 globálisan nagy tapasztalatra tett szert a cloud computing terén. Jelenlegi zászlóshajó termékei, a Coda és Agresso megoldások a UNIT4 saját, robusztus, bevált infrastruktúrájára épülnek, a világ számos helyszínén. Az Amazon.com-mal kötött megállapodás kiegészíti és kibővíti a UNIT4 meglévő szolgáltatásainak körét, biztosítva az ügyfelek különféle jogi és működési szabályozásaihoz történő megfelelést világszerte. Az Amazon Web Services egy gyorsan fejlődő cloud és fejlesztési platform. Skálázható és sztenderd komponensei teszik költséghatékony megoldássá. Míg a legtöbb cloud szolgáltató hagyományos komponenseket nyújt szolgáltatásként, az Amazon.com átfogó cloud szolgáltatásokat fejleszt és kínál. Jack van der Velde, a UNIT4 IT Solutions részlegének igazgatója elmondta: [i]„Az Amazon ideális partner számunkra – az AWS úttörőnek számít e téren, lévén, hogy 2012-ben legalább 90 fontosabb termék-innovációt hajtott végre, miközben folyamatosan csökkenti az árait, így tartva meg versenyképességét. A vállalatok igényeinek megfelelő biztonsági sztenderdeket kínál a kritikus pénzügyi és üzleti adatok cloud alapokra helyezéséhez.”[/i] A meglévő AWS platformhoz kapcsolódva a UNIT4 kiterjesztheti cloud szolgáltatásainak körét, amelyek megfelelnek az amerikai kormány által előírt törvényeknek és szabályozásoknak anélkül, hogy saját vállalati adatközpont-helyszínt és folyamatokat kellene kiépíteni. Ennek eredményeképp az ügyfelek kihasználhatják a UNIT4 Cloud megoldás által kínált, méretgazdaságosságból fakadó előnyöket. A UNIT4 minősített tanácsadói segítségével az ügyfelek a számukra legelőnyösebb módon használhatják az Amazon Web Services platformot. E tanácsadók komoly szakmai ismerettel rendelkeznek a hibrid cloud architektúrák, azok bevezetése, valamint az Amazon cloud platformján futó szoftverek kezelése terén. Az Amazon.com-mal kötött együttműködési megállapodás kibővíti a UNIT4 hibrid computing szolgáltatásainak körét, amelyek ötvözik a helyszíni, a privát és a cloud szolgáltatások elemeit. Az Amazon kiemelt céljának tekinti, hogy az általa kínált technológia segítségével a partnerek a hozzáférhetőség, a biztonság, az architektúra és az integráció szempontjából az üzleti igényeknek megfelelő saját egyedi szolgáltatásokat fejlesszenek ki.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.