Építő szoftverek - Játékos ERP kampányt indít a UNIT4 CODA és a VT-SOFT

|

www.unit4.hu/jatek Online játékra invitálja az érdeklődőket a UNIT CODA és a VT-SOFT.

A globális UNIT4 szoftvercsoport két hazai leányvállalata, a UNIT4 CODA Hungary Kft. és a VT-SOFT Software Kft. elindította „Építő Szoftverek” nevű online játékát. A kampány célja a két testvérvállalat közös, a vállalati ügyviteli folyamatok teljes skáláját lefedő termékportfoliójának megismertetése áttekinthető, könnyed, játékos formában. A játék legfontosabb üzenete is ezt a célt szolgálja: az egymással rugalmasan kombinálható, mégis moduláris UNIT4 Ügyviteli megoldások alkotóelemeit – pénzügy, HR, logisztika és gyártás – felhasználva minden vállalat egyedileg megtervezheti saját, testreszabott ERP rendszerét. A játék 3 szakaszból áll. A www.unit4.hu/jatek oldalról indulva először egy képzeletbeli vállalat irodájának felülnézetével találkozik a látogató. Itt, a Vezérigazgató „bőrébe bújva” kell minél hamarabb összegyűjteni a UNIT4 Ügyviteli Megoldások alkotóelemeit, közben vigyázva az irodában felbukkanó akadályozó tényezőkre. Az első szakasz sikeres teljesítése után egy egyszerű puzzle játék következik, ahol a kampány központi elemét, a UNIT4 Ügyviteli Megoldásokat szimbolizáló kocka elemeit kell helyesen kirakni. A játék 3. szakasza egy néhány kérdésből álló kérdőív, amelynek válaszadói között egy okostelefont sorsol ki a UNIT4 januárban. [i]„Szeretnénk meginvitálni minden kedves érdeklődőt, hogy látogasson el játékunk honlapjára, és tegye próbára ügyességét. Úgy gondoljuk, a szigorú odafigyelést igénylő napi munka mellett mindenki számára üdítő perceket biztosít játékunk, [/i][i]amely egyúttal könnyen érthető módon mutatja be termékportfóliónk legfontosabb elemeit és azok előnyeit. Szeretettel várunk minden játékos kedvű látogatót!” [/i]– mondta Wehring Tamás, a UNIT4 CODA Hungary Kft. és a VT-SOFT Software Kft. ügyvezető igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.