Földrengés-előrejelző kaméleon

|

A kínai földrengés-felügyelet (China Earthquake Administration) digitális földrengés-megfigyelő hálózatának szerverplatformjául választotta a Novell SUSE Linux Enterprise Servert.

A CEA digitális földrengés-megfigyelő hálózatának kialakítása többlépcsős projektként 2003-ban indult. Első lépésben a szeizmográfiai földrengés-előrejelzőket, a mikroföldrengés-észlelő hálózatokat, valamint az elsősegély-képzési alapot hozták létre. Az észlelő hálózatok mindegyike magas szintű technológiai rendszereket használ. A Novell megoldását a hálózat 41 nemzeti, tartományi és városi szintű szeizmográfiai központjában és 360 városi állomásán vezetik be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.