Linux-alapú Dell szerverek felügyelete

|

A Novell és a Dell bejelentette a Novell ZENworks 7 Linux Management - Dell Edition átfogó rendszerfelügyeleti eszközt, amely széles körű integrált hardver- és szoftverfelügyeleti megoldást kínál a Linux operációs rendszert futtató Dell PowerEdge szerverekhez.

A két vállalat közösen fejlesztett terméke leegyszerűsíti, automatikussá teszi és központosítja a különböző informatikai erőforrások felügyeletét. Az új szoftver leginkább azok számára nyújt hatékony megoldást, akik a vállalati Linux telepítéseket központilag szeretnék felügyelni. A Novell ZENworks 7 Linux Management - Dell Edition lehetővé teszi a Dell PowerEdge felhasználók számára, hogy egyetlen, könnyen kezelhető felület segítségével vegyék használatba, felügyeljék, és tartsák karban a hardvereket, az operációs rendszereket és az alkalmazásokat. Ezáltal a teljesítmény folyamatos növelése mellett csökkenthetők a költségek, a képzési követelmények és az adminisztratív feladatok elvégzésére fordítandó idő.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.