Még lehet regisztrálni a berlini SUSECON-ra!

|

Idén június 17. és 19. között rendezik meg a SUSE éves konferenciáját, ahol a szakértők a vállalati informatika legfontosabb trendjei mentén mutatják be a legjobb gyakorlatokat, a legfrissebb fejlesztéseket és hasznos tapasztalataikat több mint 100 előadás keretében.

Többek között a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság, az open source és konténermegoldások, az edge és a felhőkörnyezetek szerepelnek a témák között.

A SUSE nemzetközi ügyfelei és partnerei 2024-ben Berlinben osztják meg a SUSECON látogatóival a legrelevánsabb ismereteket és technikai megoldásokat a vállalati informatika új kihívásaival kapcsolatban. A június 17-19-i rendezvényen olyan nagyvállalatok képviselői is megszólalnak, mint az AWS, az SAP és a Bosch, a résztvevők pedig hands-on demókon és tutorialokon keresztül is elmerülhetnek a termékek részleteiben.

Az egyik bemutatón például azt demonstrálják majd a SUSE szakemberei, hogy milyen módszerrel lehet feltörni egy Kubernetes fürtöt egy ismert sebezhetőségen keresztül, aztán hogyan kell kitörni a fürtből, és átvenni az irányítást a gazdarendszer felett. A valós helyzetet imitáló demó során az is kiderül, hogyan lehet ezeket a veszélyes sebezhetőségeket foltozás nélkül biztonságossá tenni.

Egy másik előadás arra ad választ, hogy a nagy lefedettséggel és elosztott hálózattal rendelkező telekommunikációs szereplők miként használhatják ki a peremhálózati informatikai megoldásokban rejlő előnyöket üzleti tevékenységük fejlesztésére. Míg például a tengerészeti biztonsággal, adatgyűjtéssel és intelligens hajózási technológiákkal foglalkozó Danelec a tengeri szállítás kibocsátáscsökkentésével kapcsolatos tapasztalataiba és eredményeibe avatja be a közönséget.

Regisztráljon az eseményre, és vegyen részt az iparág egyik legjelentősebb szakmai rendezvényén!

A SUSE-ról:

A SUSE világelső az innovatív, megbízható, biztonságos és nagyvállalati felhasználásra szánt nyílt forráskódú megoldások terén, beleértve a SUSE Linux Enterprise, Rancher és NeuVector megoldásokat. Termékeire a Fortune 500 vállalatok több mint 60%-a támaszkodik kritikus üzleti folyamatainak támogatásánál mindenhol - az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózatok pereméig. A SUSE újra értelmezi a "nyílt" fogalmát a nyílt forráskód koncepcióján belül, és szorosan együttműködik partnereivel és a közösségekkel annak érdekében, hogy bármilyen környezetben megfelelő alapot kínáljon ügyfelei számára az innovációhoz, ezzel biztosítva ügyfelei számára az aktuális kihívások kezeléséhez elengedhetetlen agilitást, illetve a jövő megoldásainak és stratégiáinak fejlesztéséhez szükséges szabadságot. További információért látogasson el a www.suse.com weboldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.