Novell – SAP LinuxLab közös fejlesztés

|

A SUSE Linux Enterprise 10 magas rendelkezésre állású tárolóeszköz-felügyeleti terméke az első nyílt forráskódú elemekből felépülő megoldás kritikus fontosságú SAP alkalmazásokhoz.

A Novell bejelentette Novell SUSE Linux Enterprise 10 magas rendelkezésre állású tárolóeszköz-felügyeleti megoldását az SAP NetWeaver és a mySAP Business Suite rendszerekhez. A Novell és az SAP LinuxLab által közösen kifejlesztett nyílt forráskódú elemekből felépülő termék az adatok védelme mellett biztosítja a vállalatok zökkenőmentes működését, ezáltal csökkenti a költségeket és leegyszerűsíti az adattároló-kezelést. - Az SAP szoftvereit a kritikus fontosságú feladatok kezelésére használják, így ezek az alkalmazások sziklaszilárd alapokat igényelnek – mondta Holger Dyroff, a Novell SUSE Linux Enterprise termékmenedzsmentért felelős alelnöke. - A SUSE Linux Enterprise magas rendelkezésre állást biztosító megoldása egy fontos szolgáltatás, amely a költségek alacsony szinten tartása mellett teljes mértékben megfelel az ügyfelek elvárásainak. A SUSE Linux Enterprise 10 az egyetlen vállalati nyílt forráskódú platform, amely többletköltség nélkül kínál teljes, magas rendelkezésre állást biztosító megoldást – tette hozzá Dyroff. A SUSE Linux Enterprise magas rendelkezésre állású tárolóeszköz-felügyeleti megoldása egy integrált clusterszoftvert is tartalmaz, amely folyamatosan figyeli a vállalati rendszer különböző részeinek – többek között az SAP-alkalmazásoknak – állapotát. Egy esetleges probléma, például a hardver meghibásodása esetén elindítja a feladatok átvitelét a redundáns kiszolgálókra. A Novell megoldásának integrált összetevője a nyílt forráskódú Oracle Cluster File System 2, egy skálázhatóságot biztosító párhuzamos clusterfájlrendszer és az Enterprise Volume Management System 2, egy clusterképes kötetkezelő, amely egy magas rendelkezésre állású, skálázható környezetben jelentősen leegyszerűsíti a működést. Emellett koordinálja a clusterszintű tevékenységeket a megosztott lemezalapú clusterek tároló-erőforrásainak megbízható felügyelete érdekében. A SUSE Linux Enterprise minősített magas rendelkezésre állású tárolóeszköz-felügyeleti megoldásáról a http://www.novell.com/sap weboldalon talál további információt. A Novell SUSE Linux Enterprise ajánlatairól a http://www.novell.com/linux weboldalon olvashat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.