Online tanári értekezlet: a Novell Teaming-gel saját osztálytermükből konzultálhatnak egymással az oktatók

|

Rugalmas és testre szabható csoportmunka megoldás a Novelltől

A Novell bejelentette csoportmunka-támogató megoldása, a Novell Teaming sikereit az alap- és középfokú oktatás piacán. Az egyes iskolák és oktatási körzetek egyre inkább igénylik a hatékonyabb kommunikációt, és szeretnék megkönnyíteni az információk és tapasztalatok megosztását az oktatók és ügyintéző kollégák között. A Novell ezt az igényt felismerve olyan rugalmas és testre szabható csoportmunka megoldást kínál, amelynek kialakításához figyelembe vették az oktatási szegmens költségvetési lehetőségeit és sajátos kihívásait is. „A Novell elkötelezte magát az olyan megoldások kifejlesztése mellett, amelyek a nagy létszámú és különböző helyszíneken működő szervezetek, például az iskolai körzetek kulcsfontosságú együttműködési problémáit célozzák meg” – mondta Wendy Steinle, a Novell felhasználói szolgáltatás- és termékmarketingért felelős igazgatója. „Teaming megoldásunk bevezetése néhány jelentős iskolai körzetben jól illusztrálja, hogy az alap- és középfokú oktatási intézmények hogyan fejleszthetik a kommunikációjukat, hogyan csökkenthetik a költségeiket és tehetik zökkenőmentessé a működésüket. A megoldás segítségével az oktatók és a munkatársak így a legfontosabb küldetésükre, az oktatásra koncentrálhatnak” – tette hozzá Steinle. A Novell oktatási területen elért sikereit alátámasztja az itt felsorolt három amerikai iskolai körzet (összesen 34 iskola, 16.200 diák, 1750 alkalmazott) példája is, amelyek az alap- és középfokú oktatás piacán különböző együttműködési igényeket képviselnek. A Beaver Dam Egyesített Iskolai Körzet, a Tuscaloosa Városi Iskolák és a Beech Grove Városi Iskolák egyaránt a Novell Teaming csoportmunka-támogató megoldást használják. A rendszer segítségével mindhárom oktatási intézmény egységesítette a fizikai határokon átívelő munkafolyamatait, csökkentette az utazási költségeit, és olyan professzionális oktatási környezetet alakított ki, amely lehetővé teszi a tanárok és a személyzet valós idejű együttműködését. Elérhetőség A Novell Teaming a magyar oktatási intézmények számára a Miniszterelnöki Hivatal és a Novell közötti megállapodásnak köszönhetően ingyenesen elérhető. Bővebb információ erről a megállapodásról a http://huedu.novell.hu weboldalon található. A Novell Teaming megoldással kapcsolatban bővebb információ a http://www.novell.com/hungary/termekek/csoportmunka/teaming/ weboldalon érhető el. A Novell Teaming legújabb funkcióiról és a legfrissebb fejlesztéseiről készült demo videó a http://www.novell.com/teamingdemo2 weboldalon tekinthető meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.