Pingvin az irodában

|

Az Office Depot a Novell SUSE Linux Enterprise Serverrel egyszerűsíti informatikai rendszerét és csökkenti a felügyelet költségeit.

Az irodai termékeiről és szolgáltatásairól ismert Office Depot a SUSE Linux Enterprise Server megoldását választotta globális kiszolgálói központi működési platformjául. A szabványosítás célja a rendszer összetettségének csökkentése mellett a felügyeleti költségek racionalizálása, megőrizve az Office Depot végfelhasználói alkalmazásainak stabilitását és teljesítményét. „A Novell SUSE Linux Enterprise Server kiváló befektetés volt az Office Depot számára” – mondta Tim Toews, az Office Depot alelnöke és informatikai igazgatója. „Globális kiskereskedelmi láncként kulcsfontosságú számunkra, hogy egy olyan szállítóval működjünk együtt, mint a Novell, amely a teljes vállalatra kiterjedő, egységes támogatást képes nyújtani” – tette hozzá Toews. Az organikus módon, valamint felvásárlásokkal megerősödött Office Depot jelenleg mintegy 43 országban tevékenykedik. A földrajzi szétszórtságnak, valamint a különböző informatikai infrastruktúrával rendelkező szervezetek integrálásának következtében a vállalat számos különböző platformon futtatja alkalmazásait, többek között Solaris, Windows, Linux, z/OS és i5/OS rendszereken. A rendszer összetettségének és felügyeleti költségeinek csökkentéséhez a vállalat a SUSE Linux Enterprise Server megoldást választotta, amelyet a lehető legszélesebb körben vezet be informatikai környezetében. A nyílt platformra való átállás segíti az Office Depot informatikai infrastruktúrájával kapcsolatos költségeinek csökkentését. Emellett a vállalat további megtakarítást ér el csupán azáltal, hogy a globális vállalatirányítási alkalmazásai közül többet is a SUSE Linux Enterprise Server-en futtat. „Az Office Depot a Linux rugalmasságának előnyeit kihasználva mostantól számos kulcsfontosságú feladatot a SUSE Linux Enterprise Server megoldáson keresztül lát el, például az adatbázisokat, köztes szoftvereket és alkalmazásokat is ezen futtatja. A SUSE Linux Enterprise platformra való áttérés hozzásegíti az Office Depot-t ahhoz, hogy fenntartsa a folyamatosan bővülő, ugyanakkor szüntelenül működő globális üzletvitelhez szükséges biztonságot és stabilitást” – mondta Roger Levy, a Novell alelnöke és a nyílt platformokra épülő megoldások részlegének ügyvezetője. A Novell következő generációs nyílt platformja, a SUSE Linux Enterprise a vállalati számítástechnika kiválóan megtervezett, olcsón és hatékonyan integrálható platformja, amely az asztali számítógépektől az adatközpontokig kínál megoldásokat. A Novell SUSE Linux Enterprise ajánlatairól további információt a http://suse.novell.hu weboldalon talál. A www.novell.com/success weboldalon pedig arról olvashat, hogy az ügyfelek hogyan használják ki a Novell megoldásainak előnyeit világszerte.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.