ThinkPad noteszgépek SUSE Linux rendszerrel

|

A Novell és a Lenovo együttműködési megállapodásának köszönhetően a Lenovo ThinkPad T60p noteszgép mostantól hivatalosan is támogatja a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 (SLED 10) operációs rendszert.

A Novell és a Lenovo mérnökei közösen dolgoztak azon, hogy a SLED 10 támogassa a noteszgép összes komponensét, emellett elkészítették a meghajtó programokat, valamint számos ThinkVantage rendszereszköz linuxos változatát. Az Linux-képes ThinkPad T60p mobil munkaállomás támogatja a meleg és a hideg dokkolást a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 futtatása közben, akár 4 GB memóriát is tud kezelni, továbbá számos ThinkVantage technológiát tartalmaz, többek között a ThinkPad Configuration Utility, a Power Manager és az Access Connections szolgáltatásokat is. A ThinkPad Configuration Utility segítségével a felhasználók kezelhetik és vezérelhetik a rendszerhez tartozó hardvereket. Az Access Connections révén, egy egyszerű navigációs és telepítő varázsló segítségével automatikusan tudnak váltani a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok között. A ThinkPad Power Manager elvégzi a hordozható számítógép rendszerbeállításait, hogy azok megfeleljenek a felhasználó munkaterhelésének. Ezek a rendszerbeállítások hatással vannak a számítógép energiafelhasználására, a rendszer hőmérsékletére és az általános teljesítményre. Mostantól egyszerűen szabályozható a processzor sebessége, a ventilátor hangja, a merevlemez lekapcsolásáig eltelő idő és a képernyő frissítési időköze is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.