Több mint 20 000 gépéhez vásárolt Novell SUSE Linuxot a PSA Peugeot Citroen

|

A francia autógyártó óriásvállalat a költségcsökkentési lehetőségre, a könnyű használhatóságra az integrációra és a széleskörű támogatásra hivatkozva váltott Linux asztali rendszerre.

A PSA Peugeot Citroen, Európa második legnagyobb autógyártója és a Novell több évre szóló szerződést írt alá. A megállapodás keretében a Novell 20 000 SUSE Linux Enterprise Desktop asztali operációs rendszer és 2 500 SUSE Linux Enterprise Server telepítését biztosítja az óriásvállalat részére. – A SUSE Linux Enterprise Desktop egy jól támogatott, felhasználóbarát megoldás, emellett könnyen integrálható Windows-alapú infrastruktúránkba – jelentette ki a PSA Peugeot Citroen. - Azért választottuk a Novell termékeit, mert a vállalat elkötelezett a nyílt forráskódú technológiák mellett, számos vezető hardver- és alkalmazásszállítóval működik együtt, így hatékony segítséget nyújt informatikai követelményeink támogatásában” – tette hozzá az informatikai szakértő. - A PSA Peugeot Citroen felismerte, hogy egy piackész Linux asztali rendszer milyen előnyöket nyújthat vállalata számára, a SUSE Linux Enterprise Desktop pedig a piac egyetlen olyan vállalati szintű Linux asztali megoldása, amely alkalmas a rutinszerű üzleti feladatok elvégzésére – mondta Ron Hovsepian, a Novell elnök-vezérigazgatója. - Büszkék vagyunk arra, hogy olyan alternatívát kínálhatunk a PSA Peugeot Citroen számára, amellyel fejleszthetik új generációs informatikai architektúráikat, emellett csökkenthetik költségeiket – tette hozzá Ron Hovsepian. A SUSE Linux Enterprise Desktop a könnyű használhatóság mellett számos újdonságot is tartalmaz, beleértve az Xgl-grafikai megoldásokat, a beépített Beagle keresőmotort, és az OpenOffice.org 2.0 irodai csomag Novell változatát - a jelenleg piacon lévő operációs rendszerek és irodai programcsomagok árának töredékéért. A SUSE Linux Enterprise Desktop teljes asztali megoldásként kiváló alternatívája a jelenlegi asztali operációs rendszereknek, vékony-kliens alkalmazásként és mérnöki munkaállomásként is használható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.