Unit4 elérhetővé tette a Unit4 Financials-t, az eddigi legátfogóbb vállalati pénzügyi rendszert

|

• A vállalat globális arculatváltásának szerves részeként a Coda ezentúl a Unit4 Financials nevet viseli • A Unit4 best-in-class pénzügyi megoldáscsomagja a „The Unit4 People Platform” alapjaira épülő, egyedülálló felhasználói élményekkel gazdagodik • Az új verzió az extenzív adatrögzítés és az in-memory vizualizáció segítségével páratlan üzleti rálátást biztosít a pénzügyi szakemberek számára

A Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője, a mai napon bejelentette iparágvezető pénzügyi megoldásának legújabb verzióját, a korábban Coda néven ismert Unit4 Financials-t. A Unit4 prosperáló zászlóshajó termékeinek egyike, a Unit4 Financials, teljesen új felhasználói felületet kapott és páratlan felhasználói élményeket kínál. Az újonnan elindított Unit4 People Platform egyedülálló innovációira és alapkoncepciójára épülve az új verzió a hatékonyság és az üzleti folyamatokra történő rálátás teljesen új szintjét hozza el a pénzügyi részlegek számára. Nyitott architektúrája és hatékony API megoldása révén tökéletesen beilleszthető heterogén környezetekbe is, mivel egyéb alkalmazásokkal történő integrációja gyors és egyszerű. Új „Flexi-fields” technológiája kiemelkedő rugalmasságot biztosít és lehetővé teszi a pénzügyi szakemberek számára, hogy az üzleti adatokat bármilyen más, akár a rendszeren belülről, akár kívülről származó, környezetfüggő információval, például pipeline adatokkal, ügyfélmegtartási adatokkal, stb. összekössék. Az üzleti felhasználók ezáltal hozzájutnak minden olyan kulcsfontosságú információhoz, amelyek a KPI-ok monitorozásához és elemzéséhez szükségesek lehetnek. Az új, környezetfüggő információk és adatok jövőbeli felhasználás céljából automatikusan rögzülnek a Unit4 Financials-ben. Az új verzióba ágyazott „in-memory” analitikák és funkciók lehetővé teszik a fontos adatok valós idejű elemzését és átfogó, döntés előkészítő rálátást biztosítanak a folyamatokra. „Napjainkban a vállalatok nyomasztó mennyiségű pénzügyi adat alapján kell, hogy világos képet kapjanak aktuális helyzetükről. Az újraértelmezett felhasználói élmény és a könnyen használható, gyors elemzőképességek ötvözete az egyetlen, ami képessé teszi őket a világos tényeken alapuló döntéshozatalra” – mondta Jose Duarte, a Unit4 vezérigazgatója. „A Unit4 immár olyan mélységű betekintést képes nyújtani az operatív és stratégiai döntések megalapozásához, amelyre eddig nem volt példa.” Azáltal, hogy a szakemberek kezébe adja a pénzügyi rendszerbe kerülő információk feletti rendelkezést, a Unit4 lehetővé teszi számukra, hogy minden fontos adatot könnyedén rögzítsenek és megtaláljanak. Azáltal, hogy ez egyetlen rendszeren belül lehetővé válik, nincs szükség a kritikus fontosságú adatok külön nyilvántartására olyan adatsilókban, mint az Excel táblázatok vagy egyéb rendszerek. A Unit4 Financials Version13 intuitív módon használható, könnyen adaptálható a változásokhoz és rugalmasan alakítható a felhasználói igényekhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.