Vezető konténerbiztonsági vállalatot vásárol fel a SUSE

|

A SUSE bejelentette, hogy megállapodást kötött a NeuVector Inc. felvásárlására. A kaliforniai központú szervezet vezetőnek számít a konténerek teljes életciklusára kiterjedő biztonságot kínáló megoldások piacán.

A cég termékeivel végponttól végpontig terjedő védelmet nyújt a sebezhetőségek DevOps folyamatokban történő kiküszöbölésétől kezdve az automatizált biztonságon át egészen a compliance feltételek teljesítéséig. A 2015-ben alapított vállalat minden iparágat képes kiszolgálni, beleértve az olyan szigorúan szabályozott területeket is, mint például a pénzügyi és az állami szektor. A felvásárlásnak köszönhetően a SUSE még nagyobb biztonságot kínálhat a konténereket használó ügyfelei számára, és teljes körű, integrált megoldást nyújthat számukra a konténerek kezeléséhez és védelméhez.

Az akvizíció teljes ellenértéke 130 millió dollár, ebből 101 millió dollár a SUSE meglévő készpénzállományából származik, 29 millió dollár pedig 695 853 új részvény kibocsátásából. A SUSE a Rancher tavalyi, sikeres integrációjához hasonlóan jelentős keresztértékesítési potenciált lát a két szervezet ügyfélbázisában, és arra számít, hogy a kombinált kínálat új lehetőségeket nyit a SUSE értékesítési csatornájában. A SUSE korábbi elveihez és működéséhez hűen a NeuVector platform forráskódját is nyílttá fogja tenni. Azzal, hogy a NeuVector nyílt forráskódúvá válik, ez a megoldás lehet az első számú választás a Kubernetes-fürtök biztonságossá tételéhez az adatközpontokban, a felhőben és az edge környezetekben egyaránt.

A 451 Research friss elemzése alapján a konténerek biztonsága a legfontosabb tényező a felhőnatív platformok vállalati használatának növelése terén, különösen az erősen szabályozott és nagyobb védelmet igénylő iparágakban. Ezért is tartja fontosnak a SUSE, hogy integrálja a NeuVectort a SUSE Rancher vállalati konténerfelügyeleti megoldásba. Így végponttól végpontig terjedő biztonságot kínálhat bármilyen kritikus fontosságú környezetben, lefedve az összes, a konténeres alkalmazásokhoz kapcsolódó folyamatot a fejlesztéstől kezdve a telepítésen át a futtatásig. A megoldás képes más konténeres platformokkal és Kubernetes disztribúciókkal is együttműködni, és gondoskodni azok biztonságáról.

"Ügyfeleink világossá tették, hogy a biztonság kritikus fontosságú számukra a felhőalapú működéshez és a digitális átalakuláshoz, az akvizícióval pedig biztosíthatjuk nekik a védelemhez szükséges képességeket. Azzal, hogy integráljuk a NeuVectort a SUSE Rancherbe, egy rendkívül erős vállalati konténerkezelési és -biztonsági platformot hozhatunk létre, amely garantálja az ügyfeleink által elvárt, végponttól végpontig terjedő konténerbiztonságot. A NeuVector a Rancherhez hasonlóan hatékonyan kiegészíti meglévő termékeinket, és lehetővé teszi a belépést a gyorsan növekvő piacokra" - foglalta össze Melissa Di Donato, a SUSE vezérigazgatója.

A NeuVector évek óta együttműködik a SUSE-val, az ügyfelek már most is telepíthetik a NeuVector megoldást a SUSE Rancher alkalmazáskatalógusából. A felvásárlásnak köszönhetően a SUSE még biztonságosabb szoftvereket kínálhat a meglévő és a leendő SUSE Rancher ügyfelek számára, akik ezáltal egy teljesen integrált konténerbiztonsági megoldást vehetnek igénybe, amely lehetővé teszi számukra, hogy megvédjék rendszereiket és folyamataikat a rosszindulatú támadóktól.

Az akvizíció révén a SUSE Rancher még hatékonyabban tudja támogatni a szervezeteket a kockázatkezelési feltételek teljesítésében az olyan erősen szabályozott iparágakban, mint a pénzügy, az egészségügy és a kormányzati szektor. A NeuVector egyedülálló módon képes hálózati ellenőrzést is végezni a konténerek biztonságának fenntartásához, ami a legerősebb védelmet nyújtja a lehető legkevesebb beavatkozással. A megoldás a nulla bizalom megközelítést is támogatja, amelyet egyre több ügyfél alkalmaz a biztonság erősítéséhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.