Hirdetés
. Hirdetés

Átalakul a Workplace, a Facebook munkahelyi változata

|

Egy modernebb munkafelületet kapnak a szolgáltatás felhasználói, mely még hatékonyabban segíti a távmunkát.

Hirdetés

A Facebook egy ideje már piacon van a Workplace-szel, azzal a munkahelyi felületével, mely segíti a cégeken belüli információáramlást, és ami a koronavírus idején még fontosabb: rengeteg eszközt ad a munkavállalók kezébe a távmunkához. Nagy előnye a többi irodai alkalmazással szemben, hogy a legtöbb embernek van Facebook-fiókja, így egy ismerős felületet kap a munkához, nem kell hosszas tanulási folyamaton átmenni, hogy használni tudja. A közösségi oldalhoz hasonlóan most a Workplace is megújul, ezzel teret adva új funkciók bevezetésének.

Hirdetés

Augusztus 12-től a rendszergazdák képesek lesznek beállítani a munkahelyeken a megújult webes felületet, mely olyan újdonságokat vezet be, mint a sötét mód, a teljes képernyős mód, a jobb kisegítő lehetőségek, a megkönnyített bejegyzéskészítő vagy a gyorsabb navigáció. Az újdonságok mellett viszont eltűnik a "becenév beállítása" lehetőség, a fejlesztők ezzel is szerettek volna könnyíteni a Workplace infrastruktúráján.

A szolgáltatás iOS-es alkalmazása is ráncfelvarráson esik át, melynek keretében a fejlesztők az alapjaitól építették újra a programot, így szinte teljesen újraírták a kódot és eltávolítottak néhány kevésbé népszerű funkciót. A cég ígérete szerint ez jelentősen növeli az applikáció teljesítményét és produktivitását, emellett viszont kevesebb helyre lesz szüksége az eszközeinken. A frissítéssel az iOS-en is elérhetővé válik a sötét mód és a gyorsabb navigálás, nem mellékesen sokkal gyorsabban töltődnek majd be üzeneteink.

A rendszergazdák már jelentkezhetnek, hogy korai hozzáférésben próbálgassák az újdonságokat akár saját eszközeiken, akár a cég teljes hálózatán. Ehhez a What's New részre kell ellátogatniuk a Workplace Admin felületén. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.