Hirdetés
. Hirdetés

Átalakult a Megatrend

|

A Megatrend Zrt. középtávú terveiben 3-5 milliárd forint éves forgalom szerepel, ezt szolgálja a szervezeti átalakítás.

Hirdetés

Húsz éves piaci jelenlét után tavaly júliusban a Megatrend megkezdte a szervezeti átalakulást. Ennek első lépéseként szétvált az elnöki és a vezérigazgatói pozíció. K. Szabó Imre, a társaság tulajdonosa és elnöke Deák Gábort nevezte ki vezérigazgatóvá. Az ő feladata a vállalat szervezetének átstrukturálása, amelynek célja, hogy három éves távlatban a Megatrend elérje a 3-5 milliárd forint éves forgalmat és biztosítsa a stabil nyereségszintet.

Mint Deák Gábor a cég budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, ezeket a célokat több lépésben tervezik elérni, ezek közé tartozik a menedzsment megújítása, a kereskedelmi tevékenység átszervezése, a belső technológiai folyamatok újraszervezése. K. Szabó Imre hozzátette: a tavalyi 2 milliárd forint árbevétel tervet nem sikerült teljesíteni, ebből 1,4 milliárd valósult meg; az idei terv 1,6 milliárd forint.

A Megatrend legfrisebb projektjei közé tartozik az Infosys integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Metal Holdingnál. Az egyik cél a holding 12 cégének központosítása volt, ezen belül központosított hardver eszközökre telepíteni a Metal csoport cégeinek adatkezelését ERP alapon. A projekt négy és fél hónap alatt megvalósult, ezen felül történt meg holding szinten a céges egységes adatkezelés megvalósítása, valamint a konszolidációs egyeztetésekhez szükséges adatkapcsolatok biztosítása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.