Hirdetés
. Hirdetés

Avaya: új marketingigazgató az EMEA régióban

|

Biswajit Parashar az Avaya EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió új marketingvezetője.

Hirdetés

Biswajit Parashar (képünkön) feladata lesz a régió marketing tevékenységének vezetése, beleértve a folyamatos felhasználói élmény biztosítását.

Parashar több mint két évtizedes iparági és marketing irányú tapasztalattal rendelkezik. Pályáját a Dellnél kezdte Indiában, ahol a regionális értékesítési és üzletkötői rendszer működtetését irányította. Ezt követően a 3Com Corporation marketing és üzleti fejlesztések igazgatójaként tevékenykedett. Parashar az angol E.Ontól érkezett az Avayához, ahol az ?Easy Green? reklámkampány megvalósításán dolgozott kifejezve elkötelezettségét az alternatív energiaforrások iránt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.