Hirdetés
. Hirdetés

Internetszolgáltatási vezető a Pannonnál

|

Laczkó-Tóth Gergely február 1-től adat- és internetszolgáltatási vezérigazgató-helyettessé nevezik ki. Távozik Dan Titus kommunikációs vezérigazgató-helyettes.

Hirdetés

- A Pannon folyamatosan arra törekszik, hogy ügyfelei igényeinek lehető legmagasabb szintű kielégítése érdekében belső szervezetét is a piaci követelményekhez igazítsa. E céllal összhangban Laczkó-Tóth Gergely mobil adatátvitel és üzletfejlesztési igazgatót 2009. február 1-i hatállyal adat- és internetszolgáltatási vezérigazgató-helyettessé nevezik ki. A lépés a mobil internet és az adatátvitel egyre növekvő jelentőségét jelzi nem csupán a cégen belül, hanem az egész hazai piacon is - közölte pénteken a Pannon.

A szakember 2007-ben a Velux kereskedelmi divíziójának ügyvezetői posztjáról érkezett a Pannonhoz. Távközlési tapasztalatát a Tele 2 Magyarország Kft. ügyvezetőjeként (2004-2007), illetve a UPC Magyarország Kft. marketing és értékesítési igazgatójaként (2000-2004) szerezte.

A zeneszerző végzettségű szakember a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett marketing szakközgazdász képesítést, MBA fokozatát pedig az Open University Milton Keynes-en tette le.

2009 januárjától távozik a Pannontól Dan Titus kommunikációs vezérigazgató-helyettes, aki a Telenor bangladesi leányvállalatának kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását. Utódának kiválasztása folyamatban van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.