Hirdetés
. Hirdetés

Kereskedelmi igazgató a Lenovónál

|

A Lenovo Magyarország Kft. Tóth Pétert nevezte ki viszonteladói üzletágának kereskedelmi igazgatói posztjára.

Hirdetés

Tóth Péter az IBM Magyarországi Kft-től érkezett a Lenovo hazai képviseletéhez.

A próbaidejét augusztus elején kitöltő Tóth Péter pályafutását a második legnagyobb magyar IT disztribútornál, az Ingram Micro Magyarországi Kft-nél kezdte 2000-ben, ahol öt éves munkássága alatt IBM termékmenedzserként leginkább asztali számítógépek, notebookok és x86 szerverek értékesítésével foglalkozott. 2005-től az IBM magyarországi leányvállalatánál dolgozott, először indirekt partnermenedzserként, majd disztribútori partnermenedzserként, később pedig a Volume csoport vezetőjeként.

Az IBM-et idén áprilisban hagyta el a Lenovo Magyarország viszonteladói üzletágának kereskedelmi igazgatói pozíciójáért. Kereskedelmi igazgatóként elsődleges feladata a nagykereskedelmi partnerek kezelése, továbbá felelős az értékesítési csatorna egészéért is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.