Hirdetés
. Hirdetés

Magyar HR-vezető globális poszton

|

Az SAP AG Hanke Anikót nevezte ki Global HR Business Partnernek, aki munkakörében 1300 emberért felel a cég 120 országában.

Hirdetés

A HR-szakember új pozíciójában az SAP rendszerek támogatását biztosító Global Services and Support üzleti terület két meghatározó részéért, valamint több felsővezető stratégiai HR-támogatásáért felel. Hanke Anikó ezt megelőzően az SAP budapesti Global Support Centerének HR vezetője volt, ahol három ország 300 munkavállalójáért felelt a régióban; új pozícióját május 1-jétől tölti be, melyet a németországi Walldorf központból, és Budapestről felváltva lát el.

Hanke Anikó a szegedi és az oldenburgi (Németország) egyetemen folytatott angol és politológia tanulmányokat, majd a gödöllői Szent István Egyetemen szerzett diplomát HR-szakon. Korábban a Lufthansa AG-nál dolgozott Münchenben, majd egy német HR-szoftver magyarországi nyelvi fejlesztésében és piaci bevezetésében vett részt. Ezt követően az IBM angliai HR-szolgáltatóközpontjának Budapestre történő migrációjában töltött be fontos szerepet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.