Hirdetés
. Hirdetés

Mozgások a Microsoftnál

|

Távozik a Microsoft mobiltelefonos csoportjának vezetője. A közeljövőben további személycserékre lehet számítani.

Hirdetés

Pieter Knook, a Microsoft mobiltelefon csoportjának vezetője márciustól a Vodafone lakossági internet szolgáltatások üzletágának vezetője lesz. Helyét valószínűleg Andrew Lees veszi át, aki jelenleg a redmondi vállalat szerverek üzletágában dolgozik. Knook és Lees veteránoknak számítanak a Microsoftnál, már 1990 óta dolgoznak a cégnél.

A következő hónapokban három alelnök távozására lehet számítani a Microsoftnál - írja a Wall Street Journal. Az érintettek közé tartózhat Michael Sievert, a Windows marketingjéért felelős vezető és Steve Berkowitz, a MS online üzletágért felelős alelnöke. A Microsoft nem kommentálta a WSJ értesüléseit.

A Microsoft egyébként szerdán bejelentette a Danger mobil eszköz gyártó vállalat megvásárlását, ezáltal megtette az első lépést a mobiltelefon gyártása irányába (eddig csak operációs rendszert gyártott mobil eszközökre).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.