Hirdetés
. Hirdetés

Nav N Go: új kereskedelmi igazgató

|

A navigációs szoftvereket fejlesztő cég új vezetője, Molnár Imre korábban a HP Magyarország vezérigazgató-helyettese volt.

Hirdetés

Molnár Imre (képünkön) 2001-ben a Graphisoft Rt.-től igazolt át a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-hez, ahol 2003 augusztusától töltötte be a személyi számítógépek üzletág (PSG) igazgatói posztját. Az általa vezérigazgató-helyettesként vezetett üzletág az elmúlt években nyereségességét és árbevételét is növelte. Molnár Imre október 27-étől tölti be a Nav N Go kereskedelmi igazgatói pozícióját.

A szakember elmondta: éveket töltött informatikai termékek, megoldások fejlesztésével és külpiaci értékesítésével, emellett az utóbbi években a HP-nál felsővezetői gyakorlatot szerzett, így most olyan beosztásba került, ahol leginkább hasznosíthatja szakmai tapasztalatait. Fazakas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója szerint a cég a szoftverfejlesztői piacon olyan szakaszba lépett, amikor a meglévő nemzetközi kapcsolatok ápolása, fejlesztése kulcsfontosságú stratégiai kérdés. Ennek megfelelően a jövőbeni üzleti lehetőségek és a cég hosszú távú tervei szempontjából is meghatározó az a pozíció, amelynek betöltésére Molnár Imrét felkérték.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.