Hirdetés
. Hirdetés

Nyolc országért felel az APC régiós menedzsere

|

Az APC, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója Hadobás Tibort nevezte ki a vállalat Country Sales Managerévé.

Hirdetés

Hadobás Tibor az APC teljes portfóliójának forgalmáért felel, tevékenysége így lefedi mind az egyfázisú, mind pedig a háromfázisú (adatközponti) termékek direkt és disztribútori értékesítésének koordinálását. Country Sales Managerként a dél- kelet-európai régió (Magyarország, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Bosznia, Koszovó, Macedónia és Albánia) országaiért felelős.

Legfontosabb feladatai közé tartozik az APC hosszú távú stratégiájának és a piaci viszonyoknak leginkább megfelelő értékesítési struktúra kialakítása és működtetése a régió országaiban; forgalmi tervek, piaci előrejelzések készítése, valamint néhány kiemelt fontosságú partner és projekt kezelése. Hadobás Tibor közvetlenül Philippe Reveilhac, közép-európai regionális elnökhelyettesnek riportol.

Hadobás Tibor 2001 óta dolgozik az APC-nél. Kezdettől fogva értékesítési feladatokat lát el elsősorban adatközponti területen. 2003 - az InfraStruXure megoldás megjelenése - óta a moduláris adatközponti megoldások a korábbinál is hangsúlyosabb szerepet kapott munkájában. Az APC előtt mérnök-kereskedőként dolgozott a Schneider Electricnél. Villamosmérnökként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.