Hirdetés
. Hirdetés

Személycsere az Externet élén

|

Változás a nemrégiben felvásárolt Externet vezetésében. Az eddigi vezérigazgató várhatóan igazgatósági alelnökként folytatja pályafutását a cégnél.

Hirdetés

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint 2009 novemberétől várhatóan Kocsis Ferenc váltja Pórffy András vezérigazgatót (egyben a cég kisebbségi tulajdonosát), aki az Externet Nyrt. igazgatósági alelnökeként folytatja tevékenységét. A vállalat irányítását érintő személyi változásról a 2009. november 3-ra összehívott közgyűlésen döntenek a részvényesek.

Az Externet egykori 76 százalékos tulajdonosa, az Econet Nyrt. idén áprilisban jelentette be, hogy eladja az internetszolgáltatóban lévő tulajdonrészét egy - Dr. László Géza (az Antenna Hungária és a Danubius Rádió korábbi vezérigazgatója) vezetésével működő - vállalkozásnak.

 Pórffy András 2004 óta volt az Externet első embere.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.