Hirdetés
. Hirdetés

Tíz százalékkal boldogabbá tehetők a munkavállalók egy alkalmazással

|

Az elégedettebb munkavállalók szívesebben dolgoznak.

Hirdetés

A műszaki szakembereket közvetítő holland állásportálok speciális programot indítottak annak érdekében, hogy növeljék a munkavállalók életkedvét. Folyamatos kutatással és egy alkalmazás segítségével szünet nélkül mérik az általuk közvetített alkalmazottak boldogságszintjét. A kapott pontszámok alapján a vállalatok személyre szabott programot dolgoznak ki, azzal a céllal, hogy a dolgozók két éven belül tíz százalékkal boldogabbak legyenek.

Tizenöt univerzális tényező

A Bowers és a JACKLING boldogságprogramot Ruut Veenhoven, a Rotterdami Erasmus Egyetem és a The Rookie Minds "Social Conditions for Human Happiness" emeritus professzora ihlette.

"Mielőtt segíthetnénk a munkatársainknak boldogabbá válni, kutattuk, hogy miből áll a boldogság, és hogyan tudjuk befolyásolni. A boldogság a gének és a környezet összetett kölcsönhatásának eredménye. A boldogság hatvan százaléka genetikai eredetű. A fennmaradó negyven százalék tizenöt univerzális tényezőn keresztül befolyásolható, mint például az egészségi és anyagi helyzet. A program tizenhárom tényezőre összpontosít; az életkor vagy a bruttó hazai termék nincs rá hatással. Mindenkinek van esélye a boldogság növelésére, de szokatlan, hogy ezt panaszmentesen, pláne a munkaadóján keresztül fedezze fel".

Hirdetés

Személyre szabott terv

Az elmúlt hónapban elkészültek az első alapszintű mérések. "Az eredményeket személyes találkozókon beszéljük meg a munkavállalókkal, elmondjuk nekik, milyen lehetőségeik vannak, és átfogó, személyre szabott tervet kínálunk."

Ennek során Bowers és JACKLING a munkán kívüli dolgokat is szem előtt tartják.

"A boldogság nemcsak a tudatos vágyak kielégítéséről szól, hanem sokkal inkább a tudattalan szükségletek kielégítéséről. Miután összeállítottunk egy személyre szabott programot, több coach is készen áll arra, hogy az emberekkel dolgozzon. Amennyiben valaki az egészség területén alacsony pontszámot ért el a fizikai felmérésben, akkor vérvizsgálatot ajánlunk, amihez egy ortomolekuláris szakértőt is bekapcsoltunk. Vagy ha valakinek nem ismert intoleranciái vannak, akkor segítünk felismerni és kezelni őket. Mindent az élet boldogságának növeléséért."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.