Hirdetés
. Hirdetés

Tömeges elbocsátások a Siemensnél

|

Drasztikus költségcsökkentési programot indít a Siemens, hogy túladjon végre a vállalati távközlési üzletágán.

Hirdetés

A Siemens ma jelenti be költségcsökkentési programját, aminek egyik eleme lesz a 6800 fős elbocsátás. A vállalat reményei szerint a kiadások lefaragásával júniusig eladják a Siemens Enterprise Networks (SEN) üzletágat, amit nem sikerült megoldani az elmúlt másfél évben.

A Financial Times információi szerint a német vállalat előrehaladott tárgyalásokat folytat több partnerrel. Azt nem tudni, hogy melyek azok, de korábban felröppent a Nortel és az Alcatel-Lucent, valamint amerikai befektető cégek neve is. A legrosszabb esetben az is elképzelhető, hogy a Siemens fizet azért, hogy valaki átvegye a SEN-t. A tervek szerint a 6800 munkahelyet úgy akarják lefaragni, hogy 3800-at megszüntetnek és 3000-et kihelyeznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.