Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgató a Nokia komáromi gyárában

|

A hónap elejétől Yrjö Eskola tölti be a Nokia komáromi mobiltelefon gyárának ügyvezető igazgatói posztját.

Hirdetés

Eskola a Komáromi Ipari Park Szakmai Szövetségben is átvette az igazgatói pozíciót Timo Kahelintől - közölte szerdán a vállalat sajtószóvivője. Az új igazgató 997 óta dolgozik a Nokiánál, különböző, a gyártással kapcsolatos pozíciókban, legfontosabb eredménye a globális készlettervezési tevékenység létrehozása volt a Nokia gyártási hálózatán belül. Yrjö Eskola 36 éves, finnül, angolul, németül, svédül és magyarul beszél, felesége is magyar születésű.

A Nokia Magyarország a távközlési ipar egyik legnagyobb külföldi beruházója. A vállalatnál közel 6 ezer fő dolgozik idehaza, ebből 5500 fő Komáromban. A Nokia 1999-ben építette fel komáromi gyárát, körülbelül 100 millió eurós költséggel. Az üzemben 2006 novemberében készült el a 300 milliomodik mobiltelefon. A gyárat 2005-ben - több mint 50 millió eurós költséggel - új üzemcsarnokkal bővítették, majd 2007-ben 10 millió eurós beruházással logisztikai központtal fejlesztették.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.