Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgatók a S&T Unitis-nél

|

Az S&T Unitis Magyarország Kft.-hez júniustól új vezetők érkeztek az SAP technológiai, valamint az értékesítési igazgatói posztra.

Hirdetés

Júniustól Fülöp Zoltán (41) tölti be az S&T Unitis Magyarország Kft. SAP technológiai igazgatói posztját. A villamosmérnök végzettséggel rendelkező szakember néhány évet töltött ipari és biztosítási területen, majd 1995-től a PLAUT Hungáriánál kezdett az SAP-val foglalkozni, majd független konzultánsként dolgozott 1999-2005-ig. 2005-ben csatlakozott az újonnan induló SAP Labs Budapest csapatához, itt senior fejlesztőként és project managerként tevékenykedett  2008 májusáig.

Pályája során Fülöp Zoltán komoly nemzetközi tapasztalatokat szerzett bevezetési, fejlesztési és roll-out projektekben egyaránt. Az S&T Unitisben feladata lesz az, hogy vezetőként markánsabb irányt adjon a technológiai csapat fejlődésének, valamint segítse az emberi erőforrások tervezését és menedzselését a technológiai, illetve fejlesztői területen.

Szintén júniustól Tóth Bálint (34) tölti be az S&T Unitis Magyarország Kft. üzleti megoldások üzletágának értékesítési igazgatói posztját. A műszaki informatikus és közgazdász végzettséggel rendelkező szakember pályáját a BCN Kft.-nél rendszerintegrációs területen kezdte, majd az elmúlt 9 évben az - időközben az Invitellel egyesült - PanTel Távközlési Kft.-nél dolgozott különböző értékesítési beosztásokban: 2005-től vállalati értékesítési igazgatóként, 2007. májusától pedig értékesítés-támogatási igazgatóként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.