Hirdetés
. Hirdetés

Új marketingigazgató a Microsoftnál

|

Február elejétől Sarusi Gyula tölti be a Microsoft Magyarország marketingigazgatói pozícióját. A feladatokat a regionális munkakörrel megbízott Deme Csabától veszi át.

Hirdetés

Sarusi Gyula 2002 szeptemberétől dolgozik a Microsoft Magyarországnál mint Licensing Specialist (SMSP - kis- és középvállalati megoldások és partnerek területén). Kimagasló eredményei alapján 2006 áprilisában sikeresen pályázta meg a Licensing Sales Strategy Manager pozíciót Redmondban, az Egyesült Államokban, melynek elnyerésével már globális szinten képviselhette az SMSP licenszelési területet. Munkáját többször is elismerték: 2004-ben Circle of Excellence díjat kapott, 2005-ben pedig Gold Star és CSI díjat vehetett át - áll a cég ma kiadott sajtóközleményébe.

Sarusi Gyula karrierjét 1997-ben a Budapesti Értéktőzsdén kezdte mint pénzügyi elemző, majd 2000-ben csatlakozott a Synergon Informatika Kft.-hez értékesítési managerként, ahol Microsoft termékekért és projektekért volt felelős. A szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy-aktuárius szakán diplomázott.

Az új marketingigazgató Deme Csabát váltja, akit a Microsoft közép-kelet európai szerver üzletágának igazgatójává nevezte ki, és új pozícióját a cég müncheni központjából látja el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.