Hirdetés
. Hirdetés

Új üzletágvezető a Microsoftnál

|

Január 16-tól Dalányi László váltja Ambrus Zsoltot a Microsoft Magyarország Dynamics üzletágvezetői posztján.

Hirdetés

A mérnök végzettségű szakember microsoftos pályafutását 2005 májusában telesales menedzserként kezdte. Újításainak köszönhetően a 2006-os pénzügyi évre a telesales csapat teljesítménye a terveket meghaladva további 30 százalékkal nőtt. 2006. novemberétől a Microsoft Magyarország középvállalati területét vezette, később a kis-és középvállalati üzletág új szervezeti rendjében a Solution Partner Group Lead pozícióját kapta meg; az általa irányított jelenlegi csapat eredményeit közép-kelet-európai szinten is elismerik.

A Dynamics üzletág vezetőjeként feladata a kis- és középvállalati ügyfelekkel való kapcsolatok menedzselése, a Microsoft viszonteladói csatornájával kapcsolatos feladatok koordinálása és a Microsoft Business Solutions üzletág tevékenységének összefogása.

A Microsoft Magyarország Dynamics üzletágának leköszönő vezetője, Ambrus Zsolt karrierjét egy Dynamics-szal is foglalkozó hazai megoldásszállító cégnél, az LLP Budapest Kft.-nél ügyvezető igazgatói pozícióban folytatja tovább.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.