Hirdetés
. Hirdetés

Új üzletágvezető a Microsoftnál

|

Október 13-tól Baráth Zoltán tölti be a Microsoft Magyarország Server & Tools üzletágvezetői posztját.

Hirdetés

Baráth Zoltán a British American Tobacco Hungary IT-igazgatói posztjáról érkezett a Microsoft Magyarországhoz. A BAT Hungary előtt hét évig foglalkozott marketinggel, ERP-megoldások értékesítésével és üzembe helyezésével a hazai IT-szektor legnagyobb vállalatainál. A villamosmérnök végzettségű szakember korábban már két évet töltött a Microsoft Dynamics NAV marketing termékmenedzsereként, korábbi Microsoftos pozíciója előtt pedig öt évig dolgozott az SAP-nál különféle értékesítési, marketing és tanácsadói munkakörökben.

Jelenlegi feladata a Microsoft szerverportfolió piaci részesedésének növelése, különös tekintettel a csoportmunka, távoli elérés, belső portál és levelező megoldás elterjesztésére a kis- és középvállalatoknál a Small Business Server jobb megismertetésével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.