Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető az Autsoft marketing csapatának élén

|

A szakember több mint másfél évtizedben nagyvállalati szolgáltatásokhoz kapcsolódó marketing és kommunikációs feladatokat látott el.

Hirdetés

Október közepétől a nagyvállalati IT-szolgáltatásokban szerzett gyakorlattal rendelkező Steiner Anitát igazolta az AutSoft a marketingvezetői feladatok ellátására.

A jelentős tapasztalatokkal rendelkező szakember a nyár elején megújult Autsoft márka erősítésén dolgozik. Kiemelt feladata még az idén 10 éves hazai szoftverfejlesztő cég nemzetközi piacra lépésének az elősegítése is.

Hirdetés

A vállalat a belső kommunikációra, a munkatársak elégedettségének növelésére is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni, mivel az AutSoft fő ereje a magasan képzett, egyedi tudással bíró fejlesztői csapat. A vállalkozás továbbra is az innovatív technológiai megoldásokra építi szolgáltatási portfólióját: ide sorolható a mesterséges intelligencia, az ipari IoT megoldások, a virtuális és kiterjesztett valóság(VR/ AR)rendszerek.

Steiner Anita a technológiai szektorban eltöltött több mint másfél évtizedben nagyvállalati szolgáltatásokhoz kapcsolódó marketing és kommunikációs feladatokat látott el.

Magyar és regionális PR- és marketing vezetői pozíciót is betöltött az EDS-nél, majd az azt felvásárló Hewlett Packardnál és jogutódainál a HPE-nél, valamint a DXC-nél. Az elmúlt két évben az Oximio gyógyszeripari logisztikai szolgáltató PR- és kommunikációs vezetőjeként irányította a cég teljes újramárkásítását és belső kommunikációját.


Az AutSoft Zrt-t 2011-ben alapította a Budapesti Műszaki Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszéke. A cég egyedi megoldások kialakításával, agilis és klasszikus módszertanokkal végzett szoftverfejlesztéssel és egyéb mesterséges intelligencia, valamint IoT megoldások kivitelezésével foglalkozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.