Hirdetés
. Hirdetés

Újabb öt évig Pataki az NHH elnöke

|

2009. január elsejei hatállyal a miniszterelnök újabb öt évre a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának elnökévé nevezte ki Pataki Dánielt.

Hirdetés

A közlekedési hírközlési és energiaügyi miniszter, szintén január elsejei hatállyal öt évre az NHH Tanácsának tagjává nevezte ki Spakievics Sándort, Ravasz Pétert és Rozgonyi Krisztinát. A Tanács további három tagja változatlanul Bánhidi Ferenc, Debreczeni Sándor és Simon Géza.

Vezető több európai testületben
Pataki Dánielt novemberben választotta elnökévé az Európai Bizottság által 2002-ben létrehozott rádiófrekvencia-politikával foglalkozó csoport, az RSPG (Radio Spectrum Policy Group). Pataki Dániel, aki 2008-ban az európai hírközlési szabályozó hatóságok csoportját (ERG, European Regulators Group) is vezette, egy olyan időszakban veszi át a kontinens legfőbb rádiófrekvencia-politikával foglalkozó szervezetének irányítását, amikor folyamatban van a hírközlési keretszabályozás megújítása és a spektrum szabályozás területén alapvető reformokra van szükség.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság vezetője akkor úgy nyilatkozott: 2009 kihívásokkal teli év lesz, fontos és hosszú távú döntések meghozatalára van szükség, ez pedig szoros és hatékony együttműködést kíván mind a tagállamok, mind a Bizottság részéről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.