Hirdetés
. Hirdetés

Változások a BT GROUP igazgatótanácsában

|

Lemondott a BT Global Services vezérigazgatói tisztéről és a BT Group plc igazgatótanácsi tagságáról Francois Barrault.

Hirdetés

François Barrault 2004-ben csatlakozott a céghez a BT International vezetőjeként. Feladata a BT Global Services Egyesült Királyságon kívüli működésének irányítása volt. 2007 áprilisában lett a BT Global Services vezérigazgatója és a BT Group plc igazgatótanácsi tagja. Barrault október 30-án mondott le, helyét Hanif Lalani, a BT Group jelenlegi pénzügyi igazgatója vette át.

A BT eddig több felsővezetői posztját is betöltő Hanif Lalani komoly tapasztalattal rendelkezik vállalatok átalakításában. A BT Northern Ireland vezérigazgatójaként a bevételek, a jövedelmezőség és a haszonkulcsok növelése mellett három év alatt jelentősen csökkenteni tudta a költségeket. A BT Wholesale (nagykereskedelmi) részlegének pénzügyi igazgatójaként dolgozott, majd 2005-ben, mint a csoport pénzügyi igazgatója, bekerült az igazgatótanácsba. E posztjain is szorosan együttműködött a legnagyobb ügyfelekkel és beszállítókkal.

A csoport új pénzügyi igazgatójának személyéről később adnak ki közleményt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.