Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális bizalom

|

A digitális korban terjed a távmunka, a részmunka, és egyre több a virtuális csapat. Új helyzetben kell tehát megteremteni a bizalmat a szereplők között.

Hirdetés

Nem elég az eszközparkot modernizálni, a hatékony működés érdekében a vállalati kultúrát is meg kell változtatni. Mind a munkavállalók, mind a felsővezetők gondolkodásmódját az újfajta megközelítéshez kell igazítani. Kulcskérdés a munkáltatói és a munkavállalói bizalom megteremtése – szűrhető le abból a kerekasztal-beszélgetésből, amelyet aktuális HR-kérdésekről tartottak magyarországi vállalatok szakértőinek és vezetőinek részvételével.

Somorjai Éva, Magyar Telekom: a Magyar Telekom célja a hosszú távon fenntartható vállalat megteremtése, az innovációs fejlesztések implementálása a munkavégzésben, mint például a távmunka és a virtuális toborzás.

Szelecki Zsolt, PwC Magyarország: egy friss tanulmány szerint a felsővezetők 35 százaléka az innovációban látja a jövőt, és mintegy 81 százaléka szerint a következő időszakban leginkább a technológia befolyásolja a munkavégzést.

Szakács Balázs, Ustream: a startup vállalat kultúráját a szabad szellemű, rugalmas megközelítés jellemzi. Előfordul, hogy a munkavállaló és feletesse más-más kontinensen élnek, mégis kialakul köztük a virtuális együttműködés és a bizalom, így hatékony csapatként tudnak működni.

Márton Miklós, Kürt: a modern technológiára épülő, felhőalapú rendszerek használatakor, a mobilitás korában az adatok fokozott veszélynek vannak kitéve, ezért az adatbiztonság a mobileszközök, a közösségi média, illetve minden virtuális technológia és folyamat bevezetésekor rendszerszintű megközelítést igényel.

Bánki Tamás, független Linkedin-szakértő: a munkaerő-toborzás területén a kiválasztási folyamat és a kapcsolatépítés eszközeként a közösségi felületek kerülnek a középpontba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.