Hirdetés
. Hirdetés

Újabb nagyágyú a hazai IT-szektorban - megnyílt a NIX irodája Budapesten

|

A nemzetközi IT-szolgáltató csatlakozik a magyar informatikai ipar legjelentősebb képviselőihez.

Hirdetés

A NIX márkanév alatt olyan nemzetközi szakembergárdák egyesültek, amelyeket a világszintű termékek fejlesztése jellemez a legkülönfélébb területeken: az e-kereskedelemtől és egészségügytől az oktatáson át a FinTech-ig. A NIX a tapasztalatok cseréjére, a startupok támogatására, az informatikus közösség építésére és a magyar informatikai ipar egészének stabil növekedésére kíván összpontosítani.

Csapatfilozófia a fenntartható fejlődés érdekében

A vállalat szakemberei nap mint nap gyakorlati tapasztalattá alakítják az alapvető elméleteket. Ezen az úton, bármilyen kihívás és körülmény között támogatják egymást mind a projektekben, mind a személyes ügyekben. Ez lehetővé teszi, hogy a NIX szakembergárdáiban mindenki magabiztosabbá és erősebbé váljon, és képes legyen megbirkózni a legnehezebb feladatokkal is.

Tevékenysége során a vállalat az ügyfelek stratégiai problémáinak megoldására összpontosít. Ezért csapatai minden projektben a legjobb megoldásokat keresik, és optimális technológiákat, illetve eszközöket használnak - külön minden megrendelés esetében, sablonos forgatókönyvek nélkül.

Az integrált megközelítés alapelvei

A nemzetközi vállalat csapatainak minden szakembere az informatikai termékek létrehozásának egyéni megközelítését kiegyensúlyozott módszertanná alakítja át, hiszen jól ismerik az informatikai világ kulcsfontosságú technológiáit: .NET, Java, JS, PHP, Python, Ruby, React, Golang, C++, SWIFT, Kotlin, flutter, DevOps, IoT, VR/AR, Bi, Big Data, Machine Learning, stb. Ennek köszönhetően lehetővé válik egy teljes fejlesztési ciklus megvalósítása, kezdve az üzleti elemzéstől a szoftvertesztelésig, majd ezek után a marketing stratégia beindítását. A NIX hatékony megoldásokat kínál mind az induló, mind a nagyvállalati vállalkozások számára.

Az üzleti területek széles körű skálája, amelyekkel a márka csapatai dolgoznak, lehetővé teszi, hogy minden egyes szakember fejlessze a csúcstechnológiás IT-termékek létrehozásához szükséges készségeket, és megfeleljen a felhasználók, vállalkozások és ügyfelek valós igényeinek.

Milyen lehetőségeket kínál Budapest?

A magyar fővárosban megnyíló NIX iroda lehetővé teszi, hogy a világ egyik legnagyobb informatikai szolgáltatója egyszerre több fontos feladatot is megvalósítson. Mindenekelőtt a folyamatosan növekvő város a FinTech ipar és a kapcsolódó startupok egyik fontos központja. Emellett Budapesten ad otthont számos informatikai vállalatnak, vállalkozásnak és fiatal szakembernek, akik már ismerik az iparág fő trendjeinek technológiáit. Mindez lehetővé teszi, hogy a nemzetközi márka tehetséges magyar informatikusokat vonjon be csapataiba, és közösen hozzanak létre minőségileg új technológiai termékeket.

Fejlődési irányok az NIX számára

Jelenleg a nemzetközi márka fő célja Magyarországon egy erős közösség kialakítása és a helyi ipar fejlesztése. A NIX csapatai készen állnak arra, hogy segítsenek az ígéretes, fiatal szakembereknek informatikai fejlődésük biztató irányának megválasztásában. Ennek érdekében a szakértők már olyan programokon dolgoznak, melyek saját egyedi szakértői tapasztalataik megosztására irányulnak.

A NIX hamarosan nagyszabású kampányt indít Magyarországon a helyi IT-ipar fejlesztése érdekében. Ez segít abban, hogy a nemzetközi informatikai piac valóban versenyképes szereplőjévé váljon.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.