Hirdetés
. Hirdetés

3 millió munkavállalóra lesz szüksége Ausztráliának

|

A digitális átalakulás és az új technológiák által ösztönzött gazdasági növekedés nagy mennyiségű képzett munkaerőt igényel majd a közeli jövőben.

Hirdetés

Az ausztrál munkaerőpiac 3 millió fővel fog nőni az elkövetkezendő 15 évben. Az új technológiák elterjedése és a digitális átalakulás a vállalkozások virágzását fogja eredményezni a kontinensnyi országban, olvashatjuk egy tanulmányban. Szilícium városok és partok kialakulására számíthatunk a metropoliszokon kívül, amelyek kicsi, de annál agilisabb és versenyképesebb vállalkozásoknak adnak majd otthont.

Hirdetés

A jövő állásait öt nagy kategóriába sorolja a kutatás: technokraták, gondozók, specialisták, végrehajtók és kreatívok. A technokraták olyan tudás alapú tevékenységeket végző munkavállalók - például villamosmérnökök, kutató orvosok és vállalkozók - akik magasan képzettek, és képesek megfelelni a gazsági környezet folyamatosan változó igényeinek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.