Hirdetés
. Hirdetés

8 millió Nexus 7 fogyhat idén

|

Májusban pedig megérkezhet a Google táblájának az utódja is.

Hirdetés

A Digitimes szerint a tajvani és a kínai iparág egyes forrásai már tudni vélik, hogy a Google Nexus 7 tabletjének az utódja valamikor májusban vagy kevéssel azután kerül a boltokba. Az új táblából a hírek szerint először 1 milliót szállítanak le, az év hátralevő részében pedig további 7 millió találhat gazdára. 

A népszerű Nexus 7-tel kapcsolatos újdonságokról egyébként várhatóan a Google közelgő I/O fejlesztői fórumán tudhatunk meg majd többet - ez május 15-én startol el, San Franciscóban. Maga a tablet a pletykák szerint 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixeles kijelzővel érkezik, Qualcomm processzorral (ez talán négymagos Cortex-A5 is lehet). A 3G-képes eszköz ára 149 és 199 dollár környékén alakulhat, a 16 és a 32 gigabájtos verziók esetében. 

Az utódnak nehéz dolga lesz a piacon, hiszen számos remek rivális áll az útjában, tulajdonképpen maga a Google Nexus 7 is. Az ASUS Fonepad szintén beleszólhat a játékba a kedvező ára miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.