Hirdetés
. Hirdetés

A vártnál jobban alakulnak a Sony pénzügyei

|

A csökkenő eladások ellenére kevesebbet vesztett a Sony a vártnál.

Hirdetés

A Sony második pénzügyi negyedéve kevésbé záródott rosszul a vártnál. Miután tavaly 5,7 milliárd dollárt veszített a vállalat, az idei első negyedévben pedig 312 milliót, a cég lassan magára talál. Az üzleti eredményük most 388 millió dollár volt, szemben a tavalyi 20 milliós veszteséggel. 

A Sony-ra ennek ellenére hosszú út vár, mire helyrerázódik. A japánok adózás utáni eredménye 252 millió dollár volt. A vállalat vegyi anyagokkal foglalkozó üzletének eladása is segítséget jelentett, a vállán azonban a mobilos divízió vitte a céget, amely a Sony és az Ericsson felbomlásából született.

A mobilok eladásai közel megduplázódtak egy év alatt, ami 3,85 milliárd dolláros eladásokat jelentett. A Sony összességében kisebb visszaesést vár az árbevételében az idei pénzügyi évre, amely 2013. márciusában ér véget. Az összeget 85 milliárd dollárról 83-ra pontosították.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.