Hirdetés
. Hirdetés

Bíznak a részvényesek az Apple vezetésében

|

A cuperino-i cég évértékelő találkozóján a részvénytulajdonosok nagy többséggel újraválasztották az Apple vezetőségét.

Hirdetés

Az IDG amerikai újságírójának a beszámolója alapján hatalmas érdeklődés fogadta a találkozót. Az Apple ugyanis kénytelen volt külön utaztatni azokat, akik nem fértek be az esemény számára megnyitott két terembe. A megbeszélésen a vállalat vezetői egyenként felajánlották a lemondásukat, ám a bizalmi szavazáson nagy többséggel a részvényesek újraválasztották a szakembereket (a legkevesebb szavazati aránnyal - 81,4 százalékkal - Al Gore rendelkezett).

 



Mindez nem meglepő annak tudatában, hogy 2011-es pénzügyi évében 108 milliárdos bevételre tett szert a vállalat, ami 43 milliárd dollárral több, mint a 2010-es profit. „Ez a növekedés több mint a HP, a Dell, a Nokia, a HTC, a Google és a RIM összesített növekedése - ez egyszerűen észvesztő!” - kommentálta a számokat Tim Cook, a cég vezére.

A témáról bővebben a Computerworld cikkében olvashat, ahol egy rövid videót is megtekinthet a találkozóról!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.