Hirdetés
. Hirdetés

Dolgozói harmadát küldte el a StumbleUpon

|

A StumbleUpon 35 álláshelyet szüntetett meg, ezzel pedig a nyereséget szeretné visszahozni.

Hirdetés

A StumbleUpon az alkalmazottainak több mint a 30 százalékát, 35 embert küldött el annak érdekében, hogy újra nyereségessé válhasson. Az átszervezések miatt a dolgozók létszáma 110-ről 75-re csökkent, ettől pedig nagyobb hatékonyságot és gyorsabb működést vár a cég a jövőben.

A 2002-ben indult szolgáltatás a webes és a mobilos felhasználóknak kínál lehetőséget arra, hogy az interneten az érdeklődési körük szerint böngésszék a tartalmakat. Az évek során számos vezetőváltáson átesett vállalat 2011-ben radikális átalakításon esett át, hogy modernebbnek hasson - a felújítás után sok kritika érte őket a Pinterest "másolásával" kapcsolatban.

A leépítés jól tükrözi a 10 éve piacon lévő cég bizonytalanságát a közösségi oldalak - Facebook, Twitter - riválisaként, hiszen utóbbiakon a felhasználók a napi híreiket és a nekik tetsző érdekességeket is könnyen megtalálják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.