Hirdetés
. Hirdetés

Gondokkal küzd a PayPal

|

Hardverhiba miatt több órán keresztül elérhetetlen volt a szolgáltatás. Volt ahol több napig is.

Hirdetés

Egy hálózati eszköz hibája miatt múlt pénteken hosszú ideig elérhetetlenné vált a PayPal szolgáltatása, amelynek a kijavítása meglehetősen sok időt vett igénybe. Amerikai idő szerint ugyanis a délelőtt 11 órakor keletkező hibát csak másfél óra alatt tudták elhárítani, amelyet ráadásul egy újabb nem vált egy órás kiesés is követett. Azaz a múlt hét utolsó munkanapján közel 2,5 óráig vergődött az online fizetést biztosító szolgáltatás – az üzemeltető saját bevallása alapján.

 

 



"Vizsgáljuk a hiba okát, hogy az ne történhessen meg még egyszer" - írta blog-bejegyzésében Scott Guilfoyle a PayPal technológiai vezetője (CTO). A bocsánatkérés ellenére a beszámolója alatt több kereskedő is jelezte elégedetlenségét, mivel az online fizetést biztosító szolgáltatás nem csak az eladási adatokra, hanem a felhasználóik hangulatára is komoly kihatással volt. "A PayPal 36 óra elteltével sem működik az Egyesült Királyságban. Órákat töltöttünk a websütik (cookies) eltávolításával, a gépek újraindításával és imádkozással, hogy működjön a rendszer. Nem történt semmi" - írja egy csalódott hozzászóló.

A PayPal 190 országban több mint 87 millió felhasználóval rendelkezik, és 24 különböző valutát képes kezelni, így bármely leállás komolyan érezhető kiesést jelent az online kereskedelem számára.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.