Hirdetés
. Hirdetés

Hatmillió forint a természettudományos képzésért

|

Középiskolákat és pedagógusokat díjazott a Műegyetem Pro Progressio alapítványa.

Hirdetés

Immár negyedik alkalommal díjazta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Pro Progressio alapítványa azokat a középiskolákat és pedagógusokat, akiknek tanítványai kiemelkedően szerepelnek a hazai és a nemzetközi műszaki és természettudományi tárgyakhoz kapcsolódó tanulmányi versenyeken, szűkebb és tágabb környezetükben ismeretterjesztő tevékenységet végeznek, ilyen programokat szerveznek, tanítványaikat az emelt szintű érettségire ösztönzik.

Az alapítványt 1996-ban alapította a Műegyetem Baráti Köre az egyetemi tehetséggondozás és innováció támogatására. Idén 10 tanár és 13 középiskola részesült több mint 6 millió forint támogatásban.

Az elismeréseket Pakucs János, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Péceli Gábor, a BME rektora adták át.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.