Hirdetés
. Hirdetés

Internet nélkül nem élet az élet

|

Tízből kilenc amerikai gondolja úgy, hogy az internet jobbá tette az életét; sokan a tévéről és a szexről is lemondanának miatta.

Hirdetés

A Harris Interactive felmérése szerint az amerikai felnőttek 65 százaléka úgy érzi, nem élhet internet-hozzáférés nélkül. Még ennél is többen - 71 százalék - szerint fontos, vagy nagyon fontos, hogy legyen valamilyen internetes elérést biztosító eszközük, ami valósidejű hozzáférést biztosít a hírekhez. Ezt a a jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbben kulcsfontosságúnak találták pénzügyeiket kezelésében és a kedvezményes online vásárlási ajánlatok felkutatásában.

A felmérés alapján tízből kilenc amerikai gondolja úgy, hogy az internet jobbá tette az életét. A megkérdezett hölgyek közel fele, a férfiaknak pedig majdnem harmada nyilatkozott úgy, hogy inkább szex nélkül töltene két hetet, mintsem internet nélkül. A megkérdezettek 87 százaléka szerint már előfordult, hogy az internet-hozzáférés segített nekik pénzt megtakarítani az árak összehasonlításával, az ajánlatok, kuponok és kedvezmények felfedezésével, vagy egyszerűen csak az online vásárlási megoldással.

Különösen érdekes, hogy a válaszadók 39 százaléka szerint az internetelérés fontosabb, mint a kábeltévé-előfizetés; ha két hétre szólna a választás, akkor 58 százalék tartaná meg az netet a tévé helyett. Persze ebben közrejátszik az is, hogy számos film és tévésorozat online is hozzáférhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.