Hirdetés
. Hirdetés

Megkapja első biztonsági frissítéseit a Windows 10

|

A két hete megjelent operációs rendszerhez megérkeztek az első foltozókeddi javítások.

Hirdetés

Összesen 14 biztonsági bulletint adott ki a Microsoft augusztusi foltozókeddjén, amelyek közül hármat kritikusnak jelölt meg, ez azt jelenti, hogy a frissítést a lehető leghamarabb el kell végezni. A bulletinek közül öt érinti a Windows 10-et, egy pedig az operációs rendszer új Edge böngészőjét. A Windowshoz kiadott javítások 40 százaléka vonatkozik a 10-es változatra, ami jó arány a Windows 8-cal összehasonlítva, amely pályafutásának első két hónapjában a Windows-frissítések 60 százalékában volt érintett.

Hirdetés

A három kritikus bulletin a Windows, az Internet Explorer és az Office sérülékenységeiről szól. A bulletinek tipikusan egy javításkészletet tartalmaznak egy adott termékkategóriához, például a Windows összes támogatott verziójához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.