Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot bukott a Sony

|

Várhatóan 3,1 milliárd dolláros veszteséggel zárja pénzügyi negyedévét a japán cég.

Hirdetés

Habár a Sony csak kedden publikálja a 2011 márciusában zárult pénzügyi évének eredményeit, előrejelzésük szerint alaposan megcsappant a profitjuk. Februárban a cég még 850 millió dollár nyereséget remélt, ám a számításaikat keresztül húzta a március 11-i Japánt sújtó földrengés és szökőár, amely kihatással volt a termelésükre. Így jelenleg 3,1 milliárd dolláros veszteséggel számol a március végén zárult pénzügyi évére a Sony.

 

 



A japán cég az idei évnek sem jó előjelekkel vágott neki,mivel hackerek egy csoportjának célkeresztjébe került a vállalat. A Sony jelenlegi számításai alapján az adatszivárgás 179 milliárd dolláros veszteségként fog megjelenni jelenlegi pénzügyi évükben.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.