Hirdetés
. Hirdetés

.NET-es hr rendszert fejleszt az AlphaNet

|

Új stratégiai terméket jelentett be csütörtökön a száz százalékban magyar tulajdonú AlphaNet Kft. A cég webalapú, .NET-es hr-es rendszert fejleszt, amelynek révén a bérszámfejtők akár otthonról is dolgozhatnak.

Hirdetés

Bartus István, az Alphanet nemrégiben létrejött Üzleti Megoldások Igazgatósának vezetője a tegnapi sajtóbejelentésen kiemelte, hogy az év utolsó negyedévében kezdik meg az új, kulcsfontosságú termék, az A.NET programrendszer széles körű piaci bevezetését. Ez a szoftver teljes körű megoldást biztosít a humán-ügyviteli feladatok hatékony megoldására a társadalombiztosítás, bérszámfejtés, munkaügy, emberi erőforrás kezelés, kafetéria stb. területeken. Az A.NET fejlesztését komoly kutatómunka előzte meg, így derült ki, hogy szinte kizárólag nem korszerű, kliens-szerver architektúrájú humán-ügyviteli rendszerekkel rendelkezik a piac. Az AlphaNet éppen ezért úgy döntött, hogy egy .NET alapú szerviz-orientált, munkafolyamat vezérelt megoldást fejleszt. A cég fontosnak tartja nemcsak a magas szintű biztonsági megoldások alkalmazását, hanem az alkalmazás rendkívül alapos tesztelését, minőségbiztosítását is, többnyelvű alkalmazhatósági lehetőségeit, ezért jelenleg számos külső partner vesz részt a fejlesztéssel párhuzamosan zajló tesztelésekben. Mivel a megoldás Microsoft .NET alapon működik, így a gyártói szakmai és stratégiai támogatás is elengedhetetlen része volt a fejlesztésnek. A fejlesztést ennek megfelelően olyan fejlesztőcsapat végzi, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik hr területen.

Lebó Sándor, az AlphaNet tulajdonos-ügyvezetője elmondta, hogy az elsősorban IT megoldásszállítóként ismert cég folyamatosan növekvő forgalmával, ügyfélkörével és szakmai portfóliójával 2008 év végén látta elérkezettnek az időt arra, hogy bővítse a cég profilját. Az új szakmai terület az üzleti megoldások fejlesztésére és szállítására koncentrál, szoros együttműködésben a már meglévő Tanácsadói és Rendszerintegrációs illetve Szerviz üzletágakkal.  Az ügyvezető igazgató újságírói kérdésre elmondta: tervük szerint már az idei évben 30 ügyfélnek értékesítik az új hr-es megoldást. Hozzátette: az AlpaNet Kft. idei tervezett árbevétele 1,8 milliárd forint, amiből ugyan várhatóan még elenyésző hányadot tesz ki az A.NET-ből származó értékesítés, de a magas fejlesztési költségek megtérülését már 2010 végére, 2011 elejére várják.

Bartus István bemutatta az általa irányított divízió vezetőit - tevékenységét, és előadásában kitért arra, hogy az üzletág alapvetően három stratégiai területre fókuszál: korszerű társadalombiztosítási és családtámogatási rendszerek fejlesztése, támogatása az államigazgatásban; modern, komplett hr megoldások fejlesztése, szállítása és kiszolgálása vállalkozások részére, outsourcing szolgáltatások; a legkorszerűbb technológiai megoldásokat tartalmazó Családtámogatási és Normatív támogatási rendszer kifejlesztése a TÉBA projekt keretein belül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.